Πεζά

Ποίηση-Μύθια

Ο Dali & Εγώ

Θέατρο-Διάλογοι

Δοκίμια

Σχόλια-Αρθρα

Λαογραφικά

Ενδιαφέροντες

Κλασσικά

Αρχαία Ελλ Γραμμ

Διασκέδαση

Πινακοθήκη

Εικαστικά

Παγκ. Θέατρο

Πληρ-Σχολ-Επικοιν.

Φανταστικό

Ερ. Λογοτεχνία

Γλυπτ./Αρχιτ.

Κλασσικά ΙΙ

 
 

Πληρ-Σχολ-Επικοιν. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ...ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ

                                                    Οδηγίες

     Καλωσορίζω μ' ένα ζεστό χαμόγελο όλους τους επισκέπτες. Είμαι ο Πάτροκλος Χατζηαλεξάνδρου και τούτο 'δω είναι το διαδικτυακό -cyber-Σπίτι μου κι όλοι-ες είστε καλοδεχούμενοι-ες. Όσοι/ες από σας θελήσουν, μπορούν να συμμετάσχουν μ' οποιονδήποτε τρόπο σ' οποιονδήποτε χώρο του.
     Είχα σκοπό, αρχικά, ν' αραδιάσω κανόνες κι άλλα τέτοια μα τελικά θ' αρκεστώ μόνο να πω το εξής: Θεωρήστε πως σαν επισκέπτες σ' ένα σπίτι (ειλικρινά καλοδεχουμένοι, φιλοξενούμενοι, καλεσμένοι) μπορείτε να κάνετε ό,τι θα κάνατε και σε πραγματικές αντίστοιχες περιστάσεις. Δε θ' αναρτήσω ποτέ, ύβρεις, συκοφαντίες, πολιτικά, δυσφημιστικά ή προσυλητιστικά κείμενα, μ' από κει και πέρα, όλα τ' άλλα είναι ανοιχτά, ακόμα κι αρνητικές κριτικές για το κάθε τι, αρκεί να 'ναι με όμορφο και κόσμιο τρόπο, εκπεφρασμένες.
     Μπορείτε να στείλετε: Σχόλια για το χώρο και για ό,τι κατά καιρούς θ' αναρτηθεί, για το χώρο γενικά της λογοτεχνίας, υποδείξεις, παρατηρήσεις, ιδέες, κριτικές, προτάσεις, γραπτά, ζωγραφική, καλλιτεχνικές φωτογραφίες επεξεργασμένες ή μη και κολάζ, έθιμα, παραμύθια, μοιρολόγια κι εν γένει ότι άλλο Λαογραφικό για την ιδιαίτερη πατρίδα σας αν είναι δυνατό με τη ντοπιολαλιά της, αρκεί να επισυνάψετε και το απαιτούμενο γλωσσάρι. Αστεία γραπτά σας ή άλλων για τη Διασκέδαση. Παίξτε με τα Παιχνίδια και στείλτε προτάσεις-προτροπές για ό,τι διαβάσατε -βιβλία, άρθρα κλπ- και σας άρεσε, ό,τι είδατε και θαυμάσατε -ταινίες, φωτό ή πίνακες- και στείλτε μαντινάδες που 'ναι τόσον όμορφες, είτε επώνυμες είτε ...ξέμπαρκες!
     Αυτά είτε με ψευδώνυμο είτ' επώνυμα, απλά στη πρώτη περίπτωση, εγώ θα πρέπει να ξέρω ονοματεπώνυμο κι email σας. Επίσης σας ζητώ να μη μου στέλνετε τα κείμενα ή τα ποιήματά σας εκ των προτέρων διαμορφωμένα, γιατί για να τ' αναρτήσω στο Στέκι, σίγουρα θα τα διαμορφώσω έτσι όπως βολεύει εμένα και το Στέκι μου. Όχι δεν είναι ...εγωιστικό αυτό, απλά για να μπορέσω να περάσω τη δική σας διαμόρφωση, αν δεν είναι όπως τη ζητώ, θα πρέπει να φάω πάρα πολλή ώρα και πάρα πολύ κόπο, πράμα που πραγματικά και δε συμφέρει κανένα μας και δε βολεύει κανένα μας, αλλά και μπορεί να επιφέρει ματαίωση της ανάρτησης. Μη σκάτε πάντως κι η διαμόρφωση που θα τους προσδώσω, θα 'ναι η καλύτερη δυνατή και φυσικά πάντα τη συνεννοήσει μας.
          
                                         e-mails Επικοινωνίας: 

     ΠΡΟΣΟΧΗ: Για προσωπικά μηνύματα, ισχύει το:

                       PatHat(papaki)peri-grafis(fullstop)net

     Προσοχή παρακαλώ: Με κεφαλαία όπου έχω κεφαλαία! Θα παρακαλέσω όλες κι όλους όσοι είχανε στείλει μέηλς το τελευταίο διάστημα, αν δεν τους κάνει κόπο, ας μου τα ξαναστείλουνε στο νέο μέηλ.

              Για όλα τα υπόλοιπα, υπάρχει τo:

                 PeriAdmin
(παπάκι)peri-grafis(τελεία)net.

Kι εδώ υπάρχει αλλαγή. Προσοχή όπου έχω βάλει ΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!!

    Σημ: Ο λόγος που τα γράφω έτσι ...παραπλανητικά, κι όχι ευθέως και κανονικά ώς είθισται, είναι που θέλω ν' αποφύγω αυτά τα κέρατα τα σπαμ μέηλς τα διαφημιστικά. 

                                               ΠΛΟΗΓΟΣ ΧΩΡΟΥ

     Τούτο δω πιστεύω να βοηθήσει στη καλύτερη ξενάγηση του Στεκιού. Μπαίνοντας μέσα, λοιπόν, ο επισκέπτης βλέπει, -ξεκινώ από αριστερά στην οθόνη- ένα κατεβατό κατηγορίες κι εδώ θα τις εξηγήσω μια-μια:

Πεζά                    |  Οι 5 1ες κατηγορίες είναι  προσωπική δουλειά

Ποίηση -Μύθια     | κι η κάθε μια κατηγορία δηλώνει τι είναι.

Ο Dali & Εγώ       |    (χρειάζεται εξήγηση. Κοιτάξτε εδώ)    


Θέατρο-Διάλογοι|


Δοκίμια                !     Ας πάμε λοιπόν παρακάτω...




.................................................................................................................

Σχόλια-’ρθρα              --->  Φιλοξενεί ό,τι αποστέλλετε σα παρουσίαση

Λαογραφικά                 --->   Φιλοξενεί Λαογραφικά και συναφή...

Ενδιαφέροοντες        --->  ό,τι αποστέλλετε ,έχει δεν έχει εκδοθεί... 1. 2


Κλασσικά                      --->  Φιλοξενεί αγαπημένα κομμάτια κλασικών...

Αρχ. Ελλ. Γραμματεία     ---->  Αρχαία κείμενα αλλά και λίγα λατίνων


Διασκέδαση             --->  Φιλοξενεί κάθε αστείο που στέλνετε... 2


Πινακοθήκη             --->   ό,τι ακριβώς λέει,  το καμάρι μου...


Εικαστικά                 --->   Φιλοξενεί δουλειές που στέλνετε... 2


Παγκόσμιο Θέατρο  --->   Έδώ  θεατρικά, με πολλά κομμάτια...


Ινφ-Σχολ-Επικ   --->   πληροφ., σχόλια για το χώρο, λινκς & επικοινωνία


Φανταστικό               --->  Έδώ  τα καλλίτερα του χώρου...


Ερωτική Λογοτεχνία ---> το κομμάτι που χαλαρώνει τη σκέψη... 2


Γλυπτική                    --->  Εδώ μεγάλοι γλύπτες κι αρχιτέκτονες... 3


   1 Σημ. Προβληματίστηκα και προβληματίζομαι ακόμα, περί της ονομασίας αυτής της κατηγορίας. Πρόκειται για αποσταλμένα από ανθρώπους που είτε δεν επιθυμούν, είτε διστάζουν, είτε δεν έχει τύχει ακόμα να εκδοθούν είτε έχουν εκδοθεί αλλά δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστοί κι επιθυμούν να βρουν ευρύτερο κοινό. Παραμένουν έτσι ως οι λογοτέχνες του διαδικτύου, μιας και μέχρι τώρα, πέρα από μερικές τυχόν προσωπικές τους αναγνώσεις, δεν έχουν άλλο μέσο προώθησης των γραπτών τους.  ΚΑΙ μέσω τούτου του Στεκιού και γενικά στο Διαδίκτυο. Προς Θεού, λοιπόν η ονομασία τούτη δεν έχει κανένα σκοπό να θίξειι κανένα/καμιά και μάλιστα προτείνω ανοιχτά, νέες προτάσεις κι ιδέες για μια καλύτερη μετονομασία της. Μέχρι τότε όμως θα παραμείνει η ήδη υπάρχουσα.
   2 Σημ. Μπορείτε να στείλετε ότι θέλετε, από δικά σας και μπορείτε, σ' όλες τις κατηγορίες και με χαρά μου θα το αναρτήσω.  Μόνη προϋπόθεση φυσικά είναι ν' άπτονται της κάθε κατηγορίας και να 'ναι δικά σας στις κατηγορίες με τον αριθμό 2.
   3 Σημ. ΓΕΝΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΗ ΟΔΗΓΙΑ: Όπου κι αν είστε, μέσα στους χώρους του Στεκιού και θέλετε να βγείτε στην αρχική κύρια σελίδα, δε χρειάζεται να κάνετε back τόσες φορές όσο είναι το βάθος που έχετε εισχωρήσει, (αν και το Στέκι είναι έτσι φτιαγμένο, ώστε να 'χει μικρό "βάθος": 3 κλικ και σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις παραπάνω). Κείνο που πρέπει να κάνετε λοιπόν για να βγείτε κεντρικά, είναι να πατήσετε πάνω στο logo που λέει Περί...Γραφής (με τα κλαράκια) και θα βρεθείτε ευθύς έξω, στην Αρχική Σελίδα Υποδοχής. Τέλος να πω πως εδώ έβαλα και ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΊΕΣ και ΤΕΧΝΙΚΕΣ τέχνης και προς το παρόν θα μείνουν εκεί μέχρι να σκεφτώ κάτι άλλο.

..............................................................................................................

     Κάτω από τα κλαράκια έχει τον στίχο που βρήκα σε κάποιο βιβλίο του Κινγκ, που τονε λατρεύω, και μου άρεσε και θαρρώ μου ταιριάζει εδώ.
     Παρακάτω έχει πια Λεξίδια. Το 1ο σας φέρνει εδώ, στις Οδηγίες, το 2ο οδηγεί στα Στατιστικά, το 3ο σ' ένα, το 4ο στις Προτάσεις, το 5ο στις Ανακοινώσεις, το 6ο οδηγεί στους Συνδέσμους, το 7ο είναι τα e-mails Επικοινωνίας και πιο πέρα έχει μερικά από τα πιο χρήσιμα λεξιδιάκια (δεν είναι διαφήμιση, είναι διευκόλυνση για τους επισκέπτες). Το Google για τις αναζητήσεις σας στο Διαδίκτυο, το google ρυθμισμένο στη σελίδα για τις μεταφράσεις, (που το θεωρώ χρήσιμο εργαλείο), τη Βικιπαιδεία, τη πιο καλή, διαδικτυακή, λεύτερη εγκυκλοπαίδεια πλέον στον κόσμο, έπειτα ο μεταφραστής της Γκουγκλ κι η αναζήτηση Γκουγκλ, μετά είναι οι μόδες της εποχής: το Φέησμπουκ  & το Τουίτερ και τέλος, δίπλα έχει την Ημερομηνία ανανέωσης εργασιών μου μέσα δω. Όποιος τολμηρός πατήσει πάνω κει, θα διαπιστώσει πως μπορεί να μπει σε κάποιο Αστρολογικό Στέκι, που μπορεί να βρει τα πάντα. Δεν είναι πληρωμένες διαφημίσεις, το ξαναλέω, αλλά διευκολύνσεις, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να μου ..."φεύγετε" για ν' ανατρέξετε σε τούτα, όσο θα διαβάζετε ή θα βολτάρετε στο Στέκι, αλλά είναι όντως και χρήσιμα στον καθένα μας.
     Παρακάτω θα 'χει λίστα 20 κομματιών, που θα 'ναι τα τελευταία αναρτημένα. Τώρα πια θα φαίνονται κει τα πάντα, είτε νεοαναρτηθέντα, είτε νέες προσθήκες σε παλιά περασμένα κομμάτια.
     Αυτά προς το παρόν κι έπεται... συνέχεια!!!

                                      Πάτροκλος Χατζηαλεξάνδρου

 

 

Web Design: Granma - Web Hosting: Greek Servers